In domeniul constructiilor, o lucrare care se vrea a fi de calitate trebuie sa fie realizata cu ajutorul unor utilaje bune si profesionale si bineinteles trebuie sa fie realizata si de o echipa de profesionisti ce dispune de anumite constinte in acest domeniu.

Fie din cauza vechimii, fie din cauza unei intretineri proaste ori din cauza unor defecte de fabricare, utilajele se pot strica in cel mai prost moment posibil, moment in care este cea mai mare nevoie de acestea.

Intr-o astfel de situatie trebuie sa fi mereu pregatit cu un plan de rezerva iar daca achizitionarea unui nou utilaj in acel moment nu este posibila din motive financiare, cel putin trebuie sa faci tot posibilul sa iti poti duce la bun sfarsit lucrarea respectiva.

Daca te numeri printre aceia care au avut ghinionul sa li se defecteze un utilaj fix in plina lucrare, atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la Sculedeinchiriat.ro si cu siguranta aici vei gasi cea mai buna solutie de moment pentru a reusi sa iti termini lucrarea.

Unul dintre utilajele care nu trebuie sa lipseasca din cadrul lucrarilor unui santier, este picamerul. Ei bine, datorita rolului acestuia, defectarea sa poate aduce intarzieri considerabile, insa daca vei cauta un picamer de inchiriat la cei de la Sculedeinchiriat.ro, in mod sigur intarzierea lucrarilor va fi minima si vei putea sa iti duci treburile la bun sfarsit in cel mai profesional mod.

De exemplu, poti opta prin Sculedeinchiriat.ro atat pentru un picamer electric, cat si pentr un picamer pe benzina, costurile in ambele cazuri fiind de 200 de lei pentru o singura zi, 250 de lei pentru un weekend, 700 de lei pentru o saptamana, 350 de lei pentru 2 zile, 500 de lei pentru 3 zile iar pentru 4 zile 650 de lei. Ramane deci la alegerea dumneavoastra ce fel de picamer si pentru ce perioada doriti in functie de ce nevoi aveti.

Acesta este doar un simplu exemplu, pe site fiind disponibila o gama mult mai variata de picamere sau ciocane demolatoare, toate fiind de cea mai buna calitate si atent intretinute astfel incat toti clientii sa poata beneficia de servicii care sa isi merite fiecare banut.

Cele mai bune scule si utilaje pentru inchiriat, pe langa aceste picamere pot fi inchiriate de la Sculedeinchiriat.ro, acestia dispunand de-o gama extrem de variata de produse ce pot fi utilizate in constructii si bricolaj. Toate aceste utilaje profesionale, zeci sau chiar sute la numari se impart in urmatoarele categorii:

 Amenajari interioare
 Aparate de sudura
 Curatenie
 Freza de zapada
 Gaurire si demolare
 Generatoare electrice
 Gradina
 Incalzire, racire, uscare
 Picnic si agrement
 Transport si depozitare
 Prelucrarea lemnului
 Utilaje pentru constructii
 Mecanisme pentru ridicat
 Instalatii electrice/sanitare
 Compactare terasament
 Detectoare si aparate masurat
 Schele si scari

La Sculedeinchiriat.ro pot opta atat persoanele fizice cat si persoanele juridice, numai ca modalitatile de inchiriere difera putin.

Pentru persoanele fizice este nevoie de buletin plus copie si factura de la utilitati iar plata se va putea face atat in numerar la livrare, cat si cu cardul in cazul ridicarii personale de la unul dintre sedii.

Pentru persoanele juridice ca acte este nevoie de o copie dupa certificatul de inmatriculare al societatii, semnat si stampilat conform cu originalul, copie dupa buletin si delegatie ori inputernicire pentru soferi sau angajati. In acest caz plata nu se accepta la terment si se poate realiza atat in numerar la ridicare sau cu cardul, cat si prin transfer bancar.

Nimic nu este acum mai simplu, si totul se afla la doar un click distanta. Asa ca va invit sa accesati site-ul celor de la Sculedeinchiriat.ro, sa vizualizati cu atentie gama de produse disponibile, sa cititi cu atentie specificatiile si informatiile despre inchiriere iar pentru orice nelamurire nu ezitati sa ii contactati si cu siguanta acestia va vor raspunde la orice intrebare in cel mai scurt timp.

De asemenea, daca doriti sa vedeti cu ochii vostri sculele si utilajele care sunt de inchiriat, tot ce trebuie sa faceti este sa dati o fuga intr-unul dintre cele 6 sedii pe care acestia le au. Sediul central este in Comuna Chiajan Str.Drumul Bacriului, Nr.30A, Sat Rosu. Alte 3 sedii sunt pozitionate in cele 3 magazine Leroy Merlin din Bucuresti, un altul fiind in Leroy Merlin Ploiesti iar ultimul avand locatia in Voluntari Nr.111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *