In general, incepem prin a spune catering atunci cand este vorba despre un contract pentru furnizarea de alimente si produse alimentare. Intr-o cheie moderna tot ceea ce se refera la furnizarea de alimente si bauturi in contexte de diferite tipuri precum evenimente, spectacole, cantine si altele, se refera la serviciile de catering.

In esenta, activitatea de catering include lucrari dedicate vanzarii si administrarii alimentelor in cauza Asadar, cateringul este prin definitie, un serviciu profesionist care presupune in principal servicii de furnizare de mancare preparata, gata pentru a fi servita. Mancarea este pregatita fie in bucatariile proprii ale firmei, fie la fata locului (in cadrul anumitor evenimente, cum ar fi, de exemplu, cele tip cooking show sau unele in aer liber).

Exista numeroase tipuri de catering, fiind astfel necesare diverse resurse pentru realizarea serviciilor, incluzind obligatoriu si acele banale consumabile catering cu ajutorul carora alimentele sunt servite:

Furnizarea de mese preambalate este un tip de serviciu incheiat intre o societate ce face parte din sectorul restaurantelor si un client privat sau public care intentioneaza sa utilizeze serviciul, de exemplu poate furniza preparate angajatilor dintr-o institutie. Ganditi-va la serviciile de pranz in companii si scoli. In general, este raspandit in companiile nu prea mari pentru care nu este convenabil sa infiinteze spatii si facilitati pentru un adevarat serviciu de cantina.

Un lucru fundamental in cadrul acestui serviciu este prezenta de consumabile catering cu ajutorul carora se servesc preparatele. Pentru acest lucru firmele de catering hotarasc sa recurga la tacamuri unica folosinta. Cand vorbim despre tacamuri de unica folosinta, ne gandim, in general, la cele folosite pentru petrecerile de zilele de nastere, mese in gradina sau la terasa, mese de vara cu prietenii, toate ocaziile care necesita un numar mare de tacamuri, o amenajare tipica si plina de viata, constand din pahare unica folosinta, farfurii si tacamuri .

Un alt lucru important in serviciul de catering este pretul, nu este usor sa-ti spunem cu certitudine costul serviciului de catering, acesta poate varia in funtie de numerosi parametri, cum ar fii dimensiunea evenimentului, tipul de meniu si timpul pe durata caruia va fi prestat servciul. Intre timp, alegerea meniului este clar influenta, daca alegeti un meniu personalizat sau un meniu fix. Evident din aceasta urmeaza cantitatea de mancare, in functie de felurile de mancare si cate doriti. Serviciul de masa va solicita, asadar, prezenta chelnerilor si disponibilitatea acestora pe toata durata de catering. In cele din urma, pretul este calculat in general pe persoana, astfel incat numarul de invitati va scadea puternic pretul.

Insa, revenind la aceste produse catering de tip consumabile de unica folosinta, importanta lor este una cu totul deosebita, avand nevoie numai de produse de cea mai buna calitate. Clientii unei firme de catering vor tine cont cu siguranta de calitatea consumabilelor, astfel ca si dumneavoastra trebuie sa o luati in calcul.

Consumabile pentru catering de cea mai buna calitate veti putea gasi la numai un simplu click distanta, accesand site-ul celor de la Ktering.ro, unde sunt puse la dispozitie produse la cel mai bun raport calitate/pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *