Utilizatorii de televizoare smart LG beneficiază de un trial gratuit de 3 luni pentru Apple Music

LG Electronics (LG) introduce o caracteristică nouă și cu totul specială pe televizoarele smart pentru utilizatorii care apreciază streaming-ul audio. Smart TV-urile LG, inclusiv modelele OLED și QNED cu Dolby Atmos®1, sunt primele televizoare care acceptă Spatial Audio cu Dolby Atmos de la Apple Music. Disponibilă începând de luna aceasta, experiența muzicală imersivă îi va bucura pe ascultători cu un sunet captivant.

Pentru a sărbători acest moment important, LG oferă trei luni de Apple Music gratuit pentru utilizatorii de televizoare smart de la LG din întreaga lume2. Perioada gratuită de 3 luni este disponibilă în aplicația Apple Music a televizoarelor smart LG compatibile (modele din 2018 și mai recente) care rulează webOS 4.0 și versiuni ulterioare, precum și modelele cu ecran lifestyle StanbyME, StanbyME Go și MyView Smart Monitor.

Apple Music este un serviciu de streaming fără reclame, cu o bibliotecă imensă care permite abonaților să asculte peste 100 de milioane de melodii și 30.000 de playlist-uri create de experți. De asemenea, Apple Music prezintă o gamă de conținut exclusiv, inclusiv Apple Music Live, o serie de concerte care oferă transmisiuni video live, conținuturi video după spectacole, albume live înregistrate și interviuri exclusive cu artiști. Utilizatorii de televizoare smart LG pot accesa cu ușurință Apple Music prin comandă vocală, în magazinul de conținut LG, în aplicații sau prin intermediul Music Quick Card3 pe Home Screen, care servește rolul de portal către divertisment audio neîntrerupt.

Muzica disponibilă în Dolby Atmos îmbogățește și mai mult experiența audio, oferind un nivel ridicat de claritate și profunzime, cu sunet multidimensional. Apple Music redă automat piesele Dolby Atmos pe televizoarele smart LG compatibile, iar atunci când sunt cuplate cu modelele de soundbar-uri LG cu Dolby Atmos, sunetul se armonizează pentru a oferi ascultătorilor o experiență audio superioară. Mai mult, datorită algoritmului de normalizare a volumului implementat, nu este nevoie să ajustați volumul atunci când treceți la ascultarea pieselor Dolby Atmos.

Utilizatorii pot totuși să se bucure de sunetul fascinant al Dolby Atmos chiar și pe televizoarele care nu sunt compatibile cu Dolby Atmos prin conectarea la un soundbar4 LG cu Dolby Atmos. Televizoarele smart de la LG pot fi conectate direct la AirPod-uri Apple sau la alte dispozitive Apple prin Bluetooth pentru a beneficia experiența Dolby Atmos.

Melodiile și albumele disponibile în Dolby Atmos sunt vizibil etichetate pe Apple Music cu un badge pe pagina de detalii a albumului. Iubitorii de muzică pot explora cu ușurință melodiile favorite disponibile în Dolby Atmos cu gama extinsă de liste de redare realizate de Apple Music.

Introducerea tehnologiei Dolby Atmos prin Apple Music pe televizoarele LG transformă modul în care ascultăm muzică pe ecranele de dimensiuni mari”, a declarat Chris Jo, vicepreședintele senior al diviziei platform business la LG Home Entertainment Company. „LG își dedică eforturile pentru a îmbunătăți experiența de streaming de conținut pentru entuziaștii de muzică din întreaga lume și vom continua să oferim acces facil și o experiență excelentă de ascultare a muzicii pe toate dispozitivele.”

LG continuă să îmbunătățească experiența audio oferind sunet imersiv și o gamă diversă de conținut. Utilizatorii de televizoare smart LG pot ajuta cu ușurință utilizatorii să descopere noi funcționalități și servicii prin platforma webOS easy-to-use.

1 Apple Spatial Audio cu Dolby Atmos este disponibil pe modelele de televizoare LG OLED lansate între 2018 și 2024 și pe modelele de televizoare QNED Q90T și superioare.

2 Promoția va începe în 137 de piețe pe 30 aprilie și pe 1 septembrie în Marea Britanie. Promoția se va încheia în toate piețele pe 29 aprilie 2025.

3 Music Quick Card este disponibil pe televizoarele LG din 2022 (OLED 4K și 8K, QNED), modelele de televizoare din 2023 și 2024 (modele UHD și superioare).

4 Această caracteristică este disponibilă atunci când se face cuplarea cu un soundbar LG compatibil cu Dolby Atmos, cum ar fi modelele din 2024: S95TR, S90TY, S90TR, S77TY, S75TR, S70TR, S70TY, modelele care se potrivesc cu televizoarele SG10TY, SC9S; modelele din 2023: SE6S, S77S sau modelele din 2022: S95QR, S90QY, S80QR, S80QY, S75Q.

Imagini disponibile pe https://www.lgnewsroom.com/2024/05/lg-tvs-pioneer-immersive-audio-experience-with-apple-music-in-spatial-audio-with-dolby-atmos/ 

About LG Electronics Home Entertainment Company  

Compania LG Home Entertainment este recunoscută ca un inovator în televizoare și sisteme audio-video. LG oferă o experiență îmbunătățită de divertisment la domiciliu prin televizoarele OLED premiate și televizoarele LED QNED alimentate de platforma inteligentă webOS inovatoare. Având ca obiectiv să contribuie la oferirea unei experiențe de utilizare de clasă superioară consumatorilor, toate produsele de divertisment la domiciliu ale LG sunt concepute având în vedere sustenabilitatea mediului, începând de la producție și până la eliminare. Pentru mai multe știri despre LG, vizitați www.LGnewsroom.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *