București, 9 iulie 2024 – HUAWEI a organizat un maraton urban în Paris, Paris City Run, ca parte a campaniei “Light Up Your Rings”, iar Sir Mo Farah s-a alăturat în calitate de alergător principal. Paris City Run a urmărit să motiveze participanții să devină o versiune mai bună a lor și să adauge un plus de stil prin utilizarea dispozitivelor inteligente HUAWEI.

Evenimentul a evidențiat modul în care purtabile precum HUAWEI WATCH FIT 3 și HUAWEI WATCH GT 4 pot sprijini activitățile sportive, în primul rând datorită funcțiilor de fitness înglobate în HUAWEI Activity Rings, dar și datorită confortului pe care îl asigură.

Sir Mo Farah s-a alăturat în calitate de alergător principal la Paris City Run

Primul eveniment din 2024 al campaniei Light Up Your Rings s-a desfășurat la Paris și a avut linia de sosire la magazinul HUAWEI din capitala Franței. Peste 40 de alergători au încheiat maratonul urban.

Înainte de start, Sir Mo Farah și-a împărtășit câteva povești din cariera sa sportivă și a vorbit despre felul în care funcțiile bazate pe cercetări științifice ale ceasurilor inteligente HUAWEI au îmbunătățit rutina de exerciții și, în același timp, au transformat antrenamentele într-o activitate accesibilă și distractivă pentru oamenii obișnuiți.

„Integrarea tenologiei în antrenamentele de zi cu zi ne permite să urmărim mai ușor progresele pe care le facem și să rămânem motivați. Este o modalitate excelentă de a arăta cât de accesibil și grozav este să faci sport. Spre exemplu, sugestiile inteligente și HUAWEI Activity Rings m-au ajutat să-mi îndeplinesc obiectivele personale de fitness și să încurajez un stil de viață sustenabil, sănătos și activ, prin transformarea eforturilor mele în progrese vizibile”, a declarat Sir Mo Farah.

Începând cu 8 iulie, challenge-ul “Light Up Your Rings, Better Health Every Day!” este disponibil în aplicația HUAWEI Health. Participanții care obțin un set perfect de 3 inele complete timp de 5 zile pe săptămână pot acumula puncte în HUAWEI Store.1 Scopul este acela de a motiva utilizatorii să fie activi pentru cinci zile pe săptămână – completând inelul roșu prin arderea caloriilor, inelul galben prin exerciții și inelul albastru stând în picioare sau mișcându-se.

Punctele din aplicație pot fi folosite pentru reduceri la cumpărăturile din HUAWEI Store. În plus, participanții pot debloca medalii, cum ar fi 7 Days Perfect Week Medal, prin acumularea unui set complet de inele în fiecare zi a săptămânii.

Produsele purtabile de ultimă generație te ajută să devii versiunea ta mai bună

HUAWEI Activity Rings sunt integrate în produsele purtabile HUAWEI, inclusiv în noile modele HUAWEI WATCH FIT 3 și HUAWEI WATCH GT 4, și au rolul de a-i ajuta pe cei care le folosesc să-și atingă potențialul maxim. HUAWEI Activity Rings monitorizează activitățile fizice zilnice și încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos prin integrarea a trei indicatori cheie. Aceștia sunt reprezentați prin 3 inele colorate: roșu pentru mișcare, galben pentru exerciții și albastru pentru stat în picioare.

Prin mix-ul de divertisment și recomandări de exerciții bazate pe cercetări științifice pe care îl asigură, funcțiile de fitness ale smartwatch-urilor HUAWEI au rolul de a promova un stil de viață activ și sănătos. HUAWEI Activity Rings au și funcționalități noi, printre care sistemul de acordare a medaliilor ca recompense pentru utilizatorii care înregistrează noi recorduri personale. Toate acestea au fost dezvoltate de HUAWEI pentru a-i ajuta pe utilizatori să devină versiunea lor mai bună.

Printre tehnologiile smart inovatoare regăsite la HUAWEI WATCH FIT 3 și HUAWEI WATCH GT 4 merită menționată tehnologia HUAWEI TruSportTM. Aceasta oferă sfaturi personalizate, în funcție de obiectivele utilizatorilor. Planurile de antrenament sunt generate pe baza Indexului Abilității de Alergare (RAI – Running Ability Index), care este compus din ritmul de alergare, ritmul cardiac, distanța parcursă și alți factori de monitorizare. Ambele ceasuri au integrate algoritmul inteligent de poziționare GNSS pentru o urmărire a traseului mai precisă și avansată, permițându-le alergătorilor să exploreze noi trasee și teritorii.

HUAWEI WATCH FIT 3 și HUAWEI WATCH GT 4 au și alte funcții personalizate de monitorizare a sănătății și antrenamentelor. Utilizatorii își pot gestiona consumul de calorii prin intermediul aplicației StayFit, își pot monitoriza somnul într-un mod avansat, dar și alți indici de sănătate, toate acestea fiind posibile datorită tehnologiei HUAWEI TruSeenTM. Astfel, utilizatorii vor avea ocazia să obțină o imagine clară asupra sănătății și progresului înregistrat în timpul antrenamentelor.

Surprize peste surprize pentru turiștii care vizitează magazinul HUAWEI din Paris

În perioada 26 iulie – 11 august, spațiul comercial HUAWEI Flagship Store Paris Opera va fi transformat într-un lounge urban lifestyle și va găzdui workshop-uri săptămânale “DISCOVER HUAWEI”, în cadrul cărora participanții vor afla cum să integreze mai ușor rutine sănătoase în viața lor.

Prin completarea challenge-ului “Light Up Your Rings, Better Health Every Day!” din aplicația HUAWEI Health, utilizatorii aflați la Paris pot câștiga cadouri în ediție limitată în magazinul fizic.

În același timp, magazinul va fi și un loc de odihnă. Vizitatorii pot obține o gravură laser creativă pentru carcasa smartphone-ului lor, își pot încărca dispozitvele gratuit, se pot bucura de apă minerală și cafea, dar și de alte servicii asigurate de HUAWEI Flagship Store Paris Opera.

Reduceri și cadouri disponibile la categoria wearable în HUAWEI Store România

În perioada verii, HUAWEI Store Romania a pregătit o serie de de reduceri și cadouri pentru cei care își vor achiziționa produse din categoria wearable, după cum urmează:

  • HUAWEI WATCH FIT 3 beneficiază de o reducere de 100 de lei și vine însoțit de o curea extra, oferită cadou.
  • Pentru HUAWEI WATCH GT 4, prin aplicarea codului ASUMMERWAVE25, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 25% la variantele 46mm Green, 46mm Black, 41mm Light Gold și 41mm Green. Pentru alte variante de culoare cumpărătorii vor primi un pachet promoțional care include o curea extra și o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2.
  • HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition beneficiază de o reducere de 20% și vine însoțit de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i.
  • În cazul căștilor HUAWEI FreeClip, prin aplicarea codului ASUMMERWAVE20, la variantele Black și Purple, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 20%.
  • Același cod promotional poate fi aplicat și în cazul căștilor HUAWEI FreeBuds 5 pentru o reducere de 20% din preț.

1 În ceea ce privește valorile exacte, consultați pagina Light Up Rings din aplicația HUAWEI Health. Disponibilă doar pentru anumite piețe.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți:

Magazinul online: https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/

Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileRO  

Twitter: https://twitter.com/HUAWEIMobile

Instagram: https://instagram.com/HUAWEImobilero

YouTube: https://www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *