București, 7 august 2024 – AOC, brand specializat în display-uri, lansează monitorul AOC 16T3EA, un model portabil care combină designul modern cu imagini uimitoare, îmbunătățind experiența de utilizare în mișcare. Cu margini subțiri și un design elegant, monitorul AOC 16T3EA cu diagonal de 15,6″ (39,5 cm) este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor, a celor care schimbă des locația locului de muncă, dar și a celor care muncesc într-un stil hibrid, sporind productivitatea și adaptabilitatea în mișcare.

Redefinirea portabilității

Cu un echilibru optim între stil și tehnologie, monitorul AOC 16T3EA dispune de un panou IPS de 15,6″ cu rezoluție Full HD, fiind astfel cel mai bun companion portabil pentru laptopuri de dimensiuni similare și permițând o configurație mobilă multi-monitor în doar câteva secunde.

Ușurința conectivității și portabilitatea permit utilizatorilor să își extindă ecranele fără a urma pași complicați, iar modelul nou lansat este astfel ideal pentru o gamă largă de scenarii de utilizare.

AOC 16T3EA este ușor, elegant și pregătit pentru acțiune.

Flexibilitate pentru profesioniști

Profesioniștii pot profita de ecranul IPS de 15,6″ cu rezoluție Full HD pentru a lucra în diferite locații precum camera unui hotel în timpul unei delegații sau o bibliotecă în timpul unui studiu mai amplu. Afișajul IPS oferă imagini vii și unghiuri largi de vizualizare pentru a spori productivitatea în timpul întâlnirilor și sesiunilor de colaborare atunci când activitatea implică deplasarea fizică.

Persoanele care lucrează flexibil beneficiază de acest monitor, care dispune de o grosime de 11,5 mm și o greutate sub 1,1 kg, dar și de conectivitate prin USB Type-C (cu DisplayPort Alt Mode). Fie că lucrează de la distanță, fie în timpul călătoriilor de afaceri, utilizatorii pot configura fără efort un al doilea ecran pentru a îmbunătății productivitatea și multitasking-ul, chiar și în spații mici și înguste.

Funcția de rotire automată permite tranziții fără întreruperi între orientările de tip landscape sau portret, adaptându-se la orice spațiu de lucru sau tip de conținut vizual, de la gestionarea foilor de calcul largi în modul landscape la verificarea fluxurilor de social media în modul portret. Suportul pliabil încorporat permite o varietate de unghiuri de înclinare, iar geanta de transport ușoară și căptușită protejează monitorul de zgârieturi. Cu o opțiune de suport de montare VESA de 50×50 mm, 16T3EA poate fi utilizat și în instalații fixe sau cu un braț articulat dedicat pentru monitor.

Dincolo de productivitate, monitorul 16T3EA satisface și aria de divertisment solicitată de către utilizatori. Cu o luminozitate maximă de 250 nits, monitorul poate fi utilizat în spații interioare, dar și în mișcare precum în timpul călătoriei cu un avion sau cu trenul. Utilizatorii se pot bucura de jocuri, muzică și streaming de conținut video pe un alt ecran, folosind în același timp ecranul principal, creând astfel o experiență de divertisment plăcută oriunde s-ar afla. Atunci când călătoresc cu mai multe persoane, una poate utiliza ecranul portabil pentru a viziona videoclipuri, în timp ce cealaltă poate răspunde la mailuri sau poate rezolva alte task-uri, utilizând același laptop, de exemplu.

Proiectat cu stil și precizie, aspectul sofisticat al modelului 16T3EA completează spațiul de lucru al oricărei persoane, aducând o notă de rafinament.

Preț și disponibilitate

AOC 16T3EA va fi disponibil începând cu jumătatea lunii august 2024 la prețul recomandat de 891 Lei.

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe Facebook, X sau Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *