Nici măcar „Sam Sung” nu poate rezista atracției celui mai subțire smartphone pliabil din lume

[România, București – 6 Septembrie 2024] – HONOR, unul dintre liderii globali în tehnologie, a atras toate privirile la IFA 2024, anunțând că noul HONOR Magic V3 a primit foarte multe laude, inclusiv de la Sam Sung.

Magic V3, cel mai subțire smartphone pliabil din lume, a primit recenzii extrem de favorabile din partea fanilor, utilizatorilor și vizitatorilor standului HONOR de la IFA Berlin. De asemenea, fost numit „pliabilul nr.1” de către Sam Sung, iar recenziile au evidențiat în mod deosebit designul său ușor și profilul ultrasubțire.

Pentru a marca primirea acestor recenzii, HONOR a organizat un tur pe străzile Berlinului cu un panou publicitar mobil și luminos, pe care rulau citatele atribuite lui „Sam Sung”. Traseul panoului a fost gândit strategic, trecând pe lângă repere iconice ale orașului.

Doi britanici, Sam Sung, recrutor din Glasgow și Sam Sung, absolvent de științe biomedicale din Londra, au oferit recenzii sincere despre HONOR Magic V3.

Citate care evidențiază punctele forte ale lui Magic V3

Ce spun recenziile celor doi britanici despre Magic V3:

  • „Magic V3 este, fără îndoială, numărul unu pe lista mea de smartphone-uri pliabile.”– Sam Sung, recrutor, Glasgow
  • „Acest smartphone este mult mai subțire și mai ușor decât cel pe care îl folosesc acum.”– Sam Sung, absolvent de științe biomedicale, Londra
  • „Nu pot să cred cât de subțire este.”– Sam Sung, recrutor, Glasgow
  • „Nu mă așteptam să fie atât de ușor”– Sam Sung, absolvent de științe biomedicale, Londra
  • „Cu siguranță cel mai bun smartphone pliabil”– Sam Sung, recrutor, Glasgow

„Am vrut să ne distrăm puțin în timp ce prezentăm caracteristicile extraordinare ale Magic V3. Ce modalitate mai bună decât să-l implicăm pe Sam Sung pentru a oferi feedback? Recenziile vorbesc de la sine. HONOR Magic V3 este un adevărat game-changer.”- a declarat Avikar Jolly, CMO al HONOR EUROPE.

Nu e de mirare că HONOR Magic V3 impresionează. Cu o grosime de doar 4,35 mm deschis, 9,2 mm pliat și o greutate de numai 226 g, Magic V3 redefinește standardele tehnologiei portabile.

###

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.hihonor.com/ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *